Kristi Himmelfartsdag er der Tour de Grønt Landbrug i Gråsten

11. april 2022 Tour de France

Tour de Grønt Landbrug på Gråsten Landbrugsskole vil være et event i messeformat, der stiller skarpt på, hvordan landbruget og dets følgeerhverv alle sammen bidrager til en bæredygtig og grøn omstilling.

Meningen er at formidle fagligt stof på en måde, som den almene forbruger kan forholde sig til og samtidig cementere de danske landmænds position i den grønne førertrøje, skriver landbrugsskolen.

Eventet den 26. maj, som iøvirgt var fra klokken 10 til klokken 17, udspringer i forbindelse med at Tour de France kommer til Sønderborg, hvor byen og kommunen sætter fokus på at være den grønneste målby.

Artiklen fortsætter under annoncen

Messen vil fremvise forskellige virksomheders grønne tiltag og koncepter, der sammen i en synergieffekt skal fremvise de grønne løsninger landbruget har og hvilke der arbejdes på. Der vil være tale om over 15 forskellige virksomheder på tværs af erhvervet, som viser deres grønne visioner.

Der vil på dagen være forskellige former for underholdning i form af taler og konkurrencer. Ydermere er der forskellige madboder med gode danske lokale bæredygtige fødevarer.

Eventet forventes at tiltrække over 2000 besøgende.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...