Kronprinsen fortæller der er Royal Run igen næste år

12. september 2021 Kultur

Dagen igennem har Royal Run været i fuld gang fem forskellige steder i landet. Og de mange deltagere kan glæde sig over, at den store løbefest kommer igen. Med Kronprinsen i spidsen kommer Royal Run således igen i 2022. Og kronprinsen har netop offentliggjort på TV2, at han løber med igen til næste år.

”Der ligger meget godt gemt i det her. Man skal kigge på alle de glade ansigter overalt i dag,” siger kronprinsen i en pressemeddelelse fra Danmarks Idrætsforbund.

Hos organisationerne bag Royal Run er der glæde over udmeldingen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”De mange deltagere og de store smil, der har præget dagen i dag, vidner om, at Royal Run virkelig har været savnet. Derfor er det dejligt, at vi allerede nu kan opfordre til at sætte kryds i kalenderen 2. pinsedag 2022” siger Jens Otto Størup, administrerende direktør i DGI og med i styregruppen bag Royal Run.

For 31 procent af deltagerne er Royal Run 2021 deres første motionsløb, og netop drivkraften til at få flere danskere til at bevæge sig er en af målsætningerne med Royal Run.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Royal Run kan noget helt unikt. Vi oplever en utrolig opbakning og en fantastisk stemning på tværs af nybegyndere og øvede. Og de mange fortællinger om, hvordan folk er kommet i gang med at motionere pga. Royal Run bekræfter vigtigheden af, at vi vender tilbage til foråret” fastslår Morten Mølholm Hansen, administrerende direktør i DIF og ligeledes medlem af Royal Runs styregruppe.

Endnu er det ikke fastlagt, hvilke byer der får besøg af Royal Run i 2022. Så snart dét er på plads, bliver løbsstederne offentliggjort.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...