Foreningen Kultur i Syd hædret med Årets Galoche

7. november 2019 Erhverv

Kultur i Syd fik torsdag aften Årets Galoche fra Sønderborg Salgs- og Reklameforening, der traditionen tro hædrede en perosn, forening eller virksomhed, som ikke går i for små sko, på den årlige generalforsamling.

2004 var startåret, hvor Torben Lindvang, Allan Schøne, Erling Duus, Jens Schmidt og Jes Johansen dannede Kultur i Syd og startede en sponsorjagt, der skulle give basis for store koncerter i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der kom en koncert med en italiener, som var selvfølgelig Luciano Pavarotti, der kom, så, sad ned og var syngende overvægtig. Måske var det de sidste toner, der den dag i august kom ud af hans fuldfede hals, men tonerne bar. I hvert fald for Kultur i Syd, der herefter har præsenteret store danske og internationale navne”, sagde Leif Maibom på vegne af Sønderborg Salgs- og Reklameforening. Han fortsatte:

“Kultur i Syd får prisen fordi I, i den grad, har skabt et musikalsk fyrtårn i Sønderborg, der har sat byen på landkortet og givet os et hav af store musikalske oplevelser.

Fra Pavarotti til Bon Jovi. Fra Lilholt til Seebach. Fra Mølleparken til Slagmarken.

Kultur i Syd lever fuldt ud op til alle de begrundelser, der står i vedtægterne – ikke mindst denne:

Årets Galoche uddeles til en eller flere personer, der gør en forskel i Sønderborg-området, en person, der på ingen måde går i for små sko og som er med til at udvikle området og sætte det på landkortet. Om det er indenfor kunst, kultur, erhverv, markedsføring eller noget helt femte er underordnet”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk