Kulturlandsbyen inviterer til højskoleaftener

29. januar 2022 Kultur
Pressefoto
Pressefoto

I kan glæde jer til de sidste to højskoleaftener, som vi arrangerer sammen med Gråsten Landbrugsskole. De holdes i foredragssalen på Landbrugsskolen, skriver Kulturlandsbyen6300.

Onsdag d. 23.2 kl. 19 er emnet den nye højskolesangbog. Jesper Moesbøll, som før har været forstander på Ask Højskole og redaktør af Sanghåndbogen, guider os igennem den nye højskolesangbog. Vi skal selvfølgelig også synge sammen. Pris 100 kr inkl. kaffe og kage.

Torsdag d. 10.marts kl. 19.30 kommer en af de bedste standupkomikere i Danmark, nemlig Michael Schøt, med sit show: Demokrati eller Dæmonkrati?

Artiklen fortsætter under annoncen

Han er en skarp iagttager af, hvad der rør sig, især indenfor politik, og der venter en rigtig god aften.

Den 22. marts har Kulturlandsbyen6300 generalforsamling holdes efter vedtægterne og forslag kan allerede nu sendes til formanden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2023 Kultur, Sønderborg

SMUK havde Dorthe Gerlach med til Nytårskoncerten

28. januar 2023 Kultur

Fredag aften spillede Slesvigsk Musikkorps Nytårskoncert i Alsion og inden musikken begyndte, så var J. P. Rasmussen fra Hjemmeværnet på scenen og byde velkommen. Det skyldes, at Hærhjemmeværnet og Lions Sønderborg og Alssund er sammen om at arrangere koncerten. “SMUKs Nytårskoncerter kom til Sønderborg i 2003 og det skyldes en meget fremsynet chef på Sønderborg […]

Læs mere...