Kulturnatten: EastCoast Acoustic spiller Bruce Springsteen-numre

18. august 2022 Kultur
East Coast Acoustic. Privat foto
East Coast Acoustic. Privat foto

East Coast Acoustic serverer originale akustiske fortolkninger af nogle af Bruce Springsteens bedste sange, som Born in the USA, Promised Land og Darlington County til Kulturnatten, skriver trioen, som udgør bandet.

Sangene bliver krydret med korte fortællinger om Springsteen selv og om det USA, som han er en del af.

I løbet af efteråret optræder East Coast Acoustic i øvrigt med temakoncerten ’Gud og Springsteen’ i bl.a. Lysabild, Gråsten og Haderslev.

Tro og bibel går som en rød tråd gennem mange af Bruce Springsteens sange. Til ’Gud og Springsteen’ bliver trioens fortællinger udvidet med historier om arbejdersønnen, Bruce Springsteen, der vokser op som nabo til den lokale kirke i New Jersey, og hvordan det kommer til at præge hans musik.

Artiklen fortsætter under annoncen

East Coast Acoustic spiller fra kl. 17.50 til 18.30 på scenen ved Havbogade.

Trioen består af Paul Kjærgaard, Jørgen Rahbæk Andreasen og Anders Stubkjær.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...