Kulturnatten er nu lagt i hænderne på frivillige

8. marts 2023 Kultur

Det lykkede mandag at stifte foreningen ’Kultur- og Idrætsnatten Sønderborg’. Ved samme lejlighed valgte forsamlingen den fem personer store bestyrelse, der fremover skal videreudvikle den populære begivenhed i Sønderborg.

Rune Dohrmann fra Folkeoplysningsudvalget i Sønderborg Kommune er ny formand. Henning Wangerin fra Alslug og Morten Bøjtang fraSønderborg Linedancers blev valgt til bestyrelsen for to år, mens Lars Øhlenschlæger fra Midtals IF og Niels Holm fraDiabetesforeningen Sønderborg blev valgt for et år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bestyrelsen træder sammen torsdag i næste uge for at tage hul på planlægningen med de fremtidige kultur- og idrætsnætter. Medlem af den tidligere styregruppe, Erik Bollerslev, deltager i mødet.

Sønderborg Kommune var initiativtager til den stiftende generalforsamling for at fremtidssikre Kultur- og Idrætsnatten i form af en decideret forening efter, at den gamle styregruppe ønskede at stoppe.

”Jeg synes, der er det helt rigtige, at Kulturnatten bliver lagt over i en forening og det er ikke en spareøvelse. Kommunen bakker stadig op”, siger formanden for udvalget for Kultur, Idræt og Medboergerskab, Christel Leiendeceker, til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...