Kulturnatten: Fælleslisten byder på politisk snak, kaffe og kage

10. august 2022 Kultur
Formand Søren Østergaard, Fælleslisten
Formand Søren Østergaard, Fælleslisten

På Kulturnatten den 19. august kan du besøge fælleslisten på stand i den sydlige ende af Sønder Havnegade.

Vi har vores stand bemandet med både dygtige og engagerede medlemmer, der gerne svarer på netop dit spørgsmål eller din kommentar, skriver Fælleslisten i en pressemeddelelse.

Særligt kan vi fremhæve vores kapacitet på jernbanedriften omkring Sønderborg og en ægte ildsjæl om vilkårene for børn og unge med særlige udfordringer.

Men uanset om det er dette, trafiksikkerhed eller noget helt tredje der optager dig, er du velkommen forbi til en snak.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi fortæller også gerne om hvordan en lokalliste fungerer, og hvordan du med Fælleslisten kan deltage og bidrage til lokal politik i dagligdagen. Vi vil nemlig gerne i tæt kontakt med borgerne – også når det ikke er valgår.

Selvfølgelig vil der også være mulighed for at melde sig ind i Fælleslisten, der er lokallisten for hele Sønderborg kommune.

Endelig kan du udfylde vores lille humoristiske, politiske tipskupon. Blandt kuponerne med 13 rigtige udtrækkes vinderen af en købmandskurv til en værdi af 400 kroner. Den bringes naturligvis ud til den heldige vinder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Går udfyldelsen af tipskuponen helt i politisk hårknude, så er der også hjælp at hente.

Mens du besøger os, kan du samtidig nyde en kop kaffe og et stykke kage.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 FV22, Sundeved

FV22: Fra tirsdag og frem til 28. oktober er det muligt at brevstemme

7. oktober 2022 FV22

Hvis du ønsker at brevstemme før Folketingsvalget, kan du henvende dig i Borgerservice i Sønderborg Kommune fra tirsdag den 11. oktober. For at kunne brevstemme skal du medbringe gyldig legitimation – sundhedskort, pas eller kørekort. Sidste dag man kan brevstemme er fredag den 28. oktober, skriver Sønderborg Kommune. Der kan brevstemmes i Borgerservice i Gråsten, […]

Læs mere...