Kulturnatten: Kom og se hvem der får Brobyggerprisen 2022

16. august 2022 Kultur
I 2018 var det Eva Sommer, som tog imod prisen. Arkivfoto
I 2018 var det Eva Sommer, som tog imod prisen. Arkivfoto

I forbindelse med Kulturnatten uddeles Brobyggerprisen 2022 kl. 18.00 på Bydelsmødrenes stand over for Torvehallen. Alle er velkomne til at deltage.

Brobyggerprisen gives af Integrationsrådet til en eller flere personer eller organisationer, som har ydet en fantastisk og ekstraordinær indsats for at fremme integrationen af minoritetsgrupper og for at skabe mangfoldighed, skriver Sønderborg Kommune.

I år er kandidaterne:

Sønderborg Floorball Club

Klubben udmærker sig ved stor rummelighed og skaber plads til alle uanset, hvor de kommer fra og hvilken kulturel baggrund de har. Klubben er en god introduktion til den danske foreningskultur, skaber forankring i nærmiljøet for både voksne og børn og danner en platform for at blive bedre til dansk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Baba Sønderborg

Baba Sønderborg har skabt et fællesskab, hvor fædre med anden etnisk baggrund end dansk har mulighed for at dele deres bekymringer om børneopdragelse med andre fædre. Der har også været fokus på eksempelvis corona-information, valgdeltagelse, skolehjem-samarbejde m.m.

Bydelsmødrene Sønderborg

Bydelsmødrene Sønderborg har i løbet af en kort tid formået at skabe et fællesskab, hvor borgere med anden etnisk baggrund end dansk har mulighed for at få hjælp og støtte i forbindelse med deres udfordringer. Der har også været fokus på eksempelvis corona-information, valgdeltagelse, mødrecafé, skolehjem-samarbejde m.m.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 FV22, Sundeved

FV22: Fra tirsdag og frem til 28. oktober er det muligt at brevstemme

7. oktober 2022 FV22

Hvis du ønsker at brevstemme før Folketingsvalget, kan du henvende dig i Borgerservice i Sønderborg Kommune fra tirsdag den 11. oktober. For at kunne brevstemme skal du medbringe gyldig legitimation – sundhedskort, pas eller kørekort. Sidste dag man kan brevstemme er fredag den 28. oktober, skriver Sønderborg Kommune. Der kan brevstemmes i Borgerservice i Gråsten, […]

Læs mere...