Kulturnatten: Opus 2 Sønderborg Big Band spiller på en tremastet skonnert

6. august 2022 Kultur

New Orleans Jazz Sønderborg deltager i Kulturnatten på Sønderborg Havn fredag den 19. august. ’Den Store Bjørn’, en tremastet skonnert, vil lægge til kajs udfor de tre restauranter i Sdr. Havnegade, Collosseum – Mattone – Bistro Grand Mère. skriver Jazz-foreningen.

På skonnerten arrangerer jazzforeningen New Orleans Jazz Sønderborg en koncert med ’OPUS 2 Sønderborg Big Band’, som underholder med skøn BIG Band-musik. Orkestret spiller fra ca. kl. 18.30 og giver et par timers underholdning.

Artiklen fortsætter under annoncen

OPUS 2 Big Band er et over 40 år gammelt Big Band-orkester med hjemsted i Sønderborg. Bandet har en besætning på 18 musikere samt en sangerinde.

Bandet opstod omkring musikskolen i Havnbjerg og flyttede for nogle år siden til Sønderborg. Musikerne i OPUS 2 Bigband en blanding af professionelt uddannede musikere og dygtige amatører.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...