Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes.

“Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT.

I de tidligere år har Folkeoplysningsudvalget fået hjælp fra forvaltningen, når scenen til Kulturnatten skulle sættes.

“Vi ser gerne, at folkeoplysningen og foreningerne selv tager over, men vi ser helst ikke, at de hyrer et eventbureau, som løser opgaven for dem”, siger Christel Leiendecker, som mener, at må være mennesker i Sønderborgs mange foreninger, som kan klare de udfordringer, der følger med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kulturnatten besøges af omkring 20.000 mennesker.

”Det er en rigtig god aften og her er en mangfoldighed af boder og rigtig mange glade mennesker”, sagde borgmester Erik Lauritzen til SønderborgNYT ved den seneste kulturnat.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...