Kulturnatten søger kommunen om godt 275.000 kroner

Kulturnatten er et tilløbsstykke. Arkivfoto: Ole Kæhler
Kulturnatten er et tilløbsstykke. Arkivfoto: Ole Kæhler
1. marts 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Kommunen har fået en ansøgning, der drejer sig om støtte på 276.100 kr. til markering af 25-årsjubilæet for Kultur- og Idrætsnatten den 6. september. Kultur- og Idrætsnatten støttes med et kommunalt tilskud på 192.400 kroner.

Det er Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab, som på deres møde den 6. marts skal tage stilling til ansøgningen og forvaltningen har opstillet fire måder, som de folkevalgte kan vælge mellem

Den ene er tilbyde 132.600 kroner, hvor 72.600 kroner er til engangsinvesteringer som indkøb af flagstænger, markeringsflag, lamper og lysmaster og 60.000 kroner skal bruges til udgifter forbundet med børneshow – eventuelt Motor Mille – samt udgifter til leje af ekstra scene med lys og lyd til større musikprogram med lokale kunstnere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det andet forslag fra forvaltningen er, at sende 72.600 kroner, som skal bruges til engangsudgifter, altså køb af flagstænger, markeringsflag, lamper og lysmaster. Forslag nummer tre er at bevilge 60. 000 kroner, som er til børneshow, og leje af scene med lys og lyd.

En fjerde mulighed er at give et afslag.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...