Kulturnatten: SOSU-uddannelserne fortalte om job der giver mening

20. august 2022 Erhverv

SOSU-uddannelserne havde en stand på Slotskajen på Kulturnatten og her var opgaven at fortælle om job, der giver mening.

“Vi er her for at gøre opmærksom på SOSU-uddannelserne og vi gør potientielle SOSU-elever opmærksomme på, at de får løn under uddannelsen”, siger Cristina Nørholt, som er teamleder for uddannelserne i Sønderborg. Hun fortæller videre, at SOSU-uddannelsen også er afsæt til at videreuddanne sig.

“Og så er SOSU-jobbene givende jobs, fordi du er tilstede som menneske og det giver rigtigt meget, at kunne hjælpe”, siger Helle Gaarde, som er elevkoordinator.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er hårdt brug for flere SOSU-ansatte i Sønderborg, fordi der er et stigende antal ældre borgere – og i takt med at antallet stiger, så vil der også blive flere, som får brug for pleje. Det betyder, at SOSUernes jobmuligheder er langt bedre end bare gode.

Du kan læse om uddannelserne på sosusyd.dk.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Prøv om du kan klar en vagt anno 1864 i skansen

4. februar 2023 Kultur

Prøv om du kan holde til en vinterdag i krigen 1864, hvor kulden bider, og dine fødder er våde. Dine fingre er iskolde, men geværet kan ikke lades med luffer på. Vandet i din feltflaske er frosset, og den sidste rest brændevin er drukket. Tilbage i mandskabsbarakken er der godt og varmt, men at forlade […]

Læs mere...