Kultursalen: Hygge-koncert med David Davies Band

2. februar 2018 Kultur

Fredag aften fik godt 50 gæster en rigtig hyggelig oplevelse med David Davies Band.

David Davies på guitar og vokal og er født i South Wales, men han har været bosat i Danmark siden 1970. Keld Nielsen spillede på mandolin og mandola og var også vokal. Jan Peter Schmidt på var med på bas og vokal.

Der blev spillet engelsk, skots, irsk og en enkelt sang med lidt dansk. Sangen med lidt dansk handlede om en gut, der brændte sin brændevin selv, Hjemmebrænderiet.

I begyndelsen af sangrækken havde David Davies placeret Molly Malone og sådan en syge-med-sang er med til at løfte stemningen. Og der kom flere af den slags: Streets of London og Drunken Sailor.

Som et ekstra krydderi lærte mændene i salen lidt om kvinder.

“Jeg ved ikke, om I har tænkt lidt over, hvordan det kan være, at gifte kvinder er sådan lidt mere fyldige end singler, men der er en ganske enkelt forklaring”, sagde Jan Peter Schmidt.

“Når en single-kvinde kommer hjem fra en tur i byen, så åbner hun køleskabet, kigger i det og går i seng. Den gifte kvinde kigger ind i soveværelse og kigger på manden, der ligger i sengen – og så går hun i køleskabet”, sagde han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...