Kulturtilbud lokker ikke tilflyttere til området

9. oktober 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Lokale kulturtilbud er ikke det, som lokker nye tilflyttere til et område.

Ifølge en ny analyse, som Region Syddanmark har udarbejdet, er kulturtilbud kun vigtigt for syv procent af regionens borgere, når de skal beslutte sig for, hvor de skal bosætte sig, oplyser DR Syd. Analysen bakkes op af forskning på området.

Alligevel investerede de otte syd- og sønderjyske kommuner sidste år 400 millioner kroner i kulturen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvom det ikke er en faktor, som tilflyttere mener, er vigtig, så vurderer seniorforsker på Statens Byggeforskningsinstitut ved Aalborg Universitet, Helle Nørgaard, at det alligevel ikke er penge ud af vinduet at investere i kulturelle tilbud.

“Det har stadigvæk betydning for mange, at man har lokale kulturfyrtårne. Så ved man, at der er noget aktivitet”, siger Helle Nørgaard.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...