Kun med kondom – Skolekampagne for sikker sex

9. september 2015 Sundeved

“Kun med Kondom”, der er Sundhedsstyrelsens årlige oplysningskampagne til unge. Det sker med uddeling af kondomer, kondom-jeopardy-events og særlige fredagsbarer på uddannelses­institutioner i de fleste af landets kommuner. Det er CFU, Center For Undervisningsmidler, der sender Ung til Ung-korpset ud på landets skoler. Også i Sønderborg Kommune får ungdomsuddannelserne besøg, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

En opgørelse lavet af Sundhedsstyrelsen viser, at tilfældene af klamydia er steget, særlig hos unge mellem 18-29 år, og derfor er det stadig en meget relevant kampagne. Det mener formand for sundhedsudvalget, Helge Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når der sker en stigning i klamydia-tilfældene hos de unge, viser det, at det stadig er en nødvendighed at informere vores unge mennesker om sikker sex. Det er den bedste måde, de kan passe på sig selv og hinanden. Så de unge skal følge opfordringen fra kampagnen om at bruge kondom og huske at søge læge, hvis de mistænker, at de er blevet udsat for smitte.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 112, Sønderborg

Brand på forbrændingen

24. juni 2021 112

Torsdag formiddag rykkede Brand og Redning ud til en melding om en såkaldt industribrand på Vestermark i Sønderborg. “Det var på forbrændingen, hvor det viste sig, der var gået ild i noget affald udenfor den bygning, hvor det skulle ind og brændes af”, siger indsatsleder Bo Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Fordi meldingen løs […]

Læs mere...