Kun synlige forandringer kan ændre industriens billede af Sønderborg

3. september 2015 Sundeved

Dansk Industris måling af erhvervsvenligheden i Sønderborg er et billede af den opfattelse, der er hos de industrivirksomheder i Sønderborg, der er blevet spurgt og man skal ikke gå ind og diskutere en opfattelse.

Det siger direktør i Vækstrådet, Ole Daugbjerg til SønderborgNYT.

Ole Daugbjerg mener, at Sønderborg Kommune og Vækstrådet skal fortsætte med de planer, der er lagt.

Ole Daugbjerg mener, at Sønderborg Kommune og Vækstrådet skal fortsætte med de planer, der er lagt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har nogle superliga-industrivirksomheder og når de oplever, at omgivelserne ikke er lige så dygtige, så opfatter industriens superliga dem som middelmådige”, siger Ole Daugbjerg og han mener, at Sønderborg Kommune og Vækstrådet skal fortsætte den kurs, der allerede er lagt.

Sønderborg Kommune er tæt på at fremlægge en plan for udbud af kommunale opgaver, der også trækker tingene den vej, som erhvervslivet har efterspurgt.

“Og vi arbejder med alle de ønsker, der kom på bordet fra vores besøgsture i 125 virksomheder”, siger Ole Daugbjerg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kun synlige handlinger kan ændre det billede, som de industrivirksomheder, der deltog i undersøgelsen, har af Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Pingvinreglementet – en Beatfortælling der genåbnede Sønderborghus

7. maj 2021 Kultur

Torsdag genåbnede Marianne Van Toornburg, Susan Ørum og guitaristen Mikkel Grue scenen i Black Spot i Sønderborghus efter nedlukningen og det gjorde de med Beatfortælling – en tankevækkende historie, som blev tilsat herlige sange med indhold, som passede glimrede ind i Susan Ørums fortælling. Og Sønderborghus’ medarbejder, Peter Tjørnelund var rigtig glad: “Det er rigtigt […]

Læs mere...