Kundeambassadører kommer til Nordborg med gratis ‘pensionist-rejsekort’

28. maj 2021 Erhverv

I en begrænset periode bliver det muligt for pensionister at få et rejsekort eller forny et udløbet rejsekort uden at skulle betale gebyret på 50 kroner. Sydtrafik har fået støtte til at gøre den kollektive trafik og rejsekortet mere attraktivt for de ældre og deres kundeambassadører kommer til Nordborg den 9. juni.

”Rejsekortet er den billigste billet for alle, der ikke rejser med kollektiv trafik hver dag, og vi kan se, at vi lige nu har mange ældre, der stadig køber enkeltbilletter til deres rejse,” siger Jette Lauridsen, der er afdelingschef for Kunde og Marked hos Sydtrafik.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Hvis disse ældre skifter til rejsekort, så sparer de 10 kr. hver gang de rejser – og mere endnu, hvis de benytter bussen uden for myldretiden”, siger hun i en pressemeddelelse.

Derfor er Sydtrafik nu klar til en kampagne for at udbrede brugen af rejsekort hos pensionister, og det betyder, at man onsdag den 9. juni kl. 10.00 – 15.00 kan komme hen til Nordborg busstation og få et rejsekort med i hånden helt gratis.

Man indsætter et beløb efter eget valg på rejsekortet ved bestillingen. Når det er brugt, kan man på Borgerservice få hjælp til at tanke det op eller det kan gøres i automater på togstationer og i 7-eleven.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...