Kunder og Sønderborg Handels butikker får glæde af Kvickly-gave

22. april 2021 Erhverv

Der er lagt op til at både de mange butikker, som er medlem af Sønderborg Handel og deres kunder får glæde af, at Kvickly giver en del af overskuddet fra mersalget af non-foodvarer i Coronatiden, hvor andre butikker var lukket.

“Vi har brugt rigtig meget tid i Sønderborg Handels bestyrelse og vi nåede frem til, at det rigtige at gøre, det er at vi sælger 1000 gavekort på 500 kroner og køberne skal give 400 kroner for et af dem”, siger Rikke Torré, der er formand for Sønderborg Handel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver ikke muligt for en enkelt kunde at købe alle gavekortene.

“Vi sælger gavekortene i Kvickly fra næste torsdag og hver kunde kan købe ét, så flest muligt får glæde af dem”, siger Kvicklychef Lars Skovhus og tilføjer, at både Kvickly i Sønderborg og Kvickly i Nordborg begge giver 100.000 kroner til de lokale handelsstandsforeninger.

“Der kommer 250 gavekort til salg om ugen i fire uger og de sælges efter først-til-mølle”, siger Flemming Enghave, der er medlem i Sønderborg Handels bestyrelse.

“Og så kan køberne selv bestemme, om de vil bruge dem i en restaurant eller i en butik”, siger Rikke Torré.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...