Kunderne blev klogere på gulve og fliser hos Bauhaus i Sønderborg

24. januar 2023 Erhverv
Mange interesserede deltog i fagaften hos Bauhaus Sønderborg
Mange interesserede deltog i fagaften hos Bauhaus Sønderborg

Der var stor interesse for at lære at lægge gulve og fliser korrekt, da Bauhaus i Sønderborg inviterede interesserede til en spændende fagaften om netop gulve og fliser.

Først var det to faglærere fra Mommark Handelskostskole, Peter Landergren og Lone Marxen, der fortalte de omkring 40 deltagere om de forskellige gulvtyper, lige fra vinyl til laminat og bambusgulve og til sidst fik deltagerne mulighed for selv at prøve at samle nogle gulve under kyndig vejledning af de to faglærere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ole Jensen fra LIP, der producerer fliseklæb og fugemasse, fortalte efterfølgende om, hvordan man lægger fliser og om mørtel, fugning og meget mere og efter en kop kaffe og kage, fik deltagerne selv mulighed for at prøve kræfter med den svære kunst, som det er at lægge gulve og fliser korrekt.

”Vi har nu haft to fagaftener, hvor de gratis pladser hurtigt blev besat, så der har været en rigtig god opbakning og derfor vil vi fremover holder flere fagaftener og jeg regner med, at vi i marts måned holder en om, hvordan haven gøres forårsklar”, siger varehuschef Martin Hansen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Martin Hansen fortæller videre, at netop fagaftener er en rigtig god måde for kunderne at blive klogere på nogle færdigheder og samtidig får rådgivning og vejledning omkring materialer.

”Med til fagaftenen var også vores kompetente personale fra trælastafdelingen, hvor der kan købes gulve og fliser, og de hjalp mange deltagere med at vælge de rigtige løsninger og gav samtidig svar på de mange spørgsmål, sådan at kunderne føler sig klædt godt på til at finde det rette gulv eller fliser i vores store udvalg her i huset”, siger Martin Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

De kommende fagaftenen bliver annonceret på Bauhaus Sønderborgs Facebookside, hvor der også vil være mulighed for at tilmelde sig.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...