Kunderne hos GF Forsikring slipper billigere i år

9. januar 2019 Erhverv

GF Forsikrings kunder i grænselandet kan se frem til billigere forsikringer i 2019.

Det kundeejede forsikringsselskab med overskudsdeling har netop opgjort de samlede skader fra 2018. Og resultatet er på landsplan en gevinst til kunderne på 130 millioner kroner, primært på grund af færre storme og skybrud, men også på grund af færre indbrud.

Alene i Region Syddanmark får GF-kunderne del i et overskud på 48 millioner kroner, heriblandt kunderne i grænselandet.

“I disse dage er vi i gang med at give det dejlige budskab til vores kunder, at de kan se frem til billigere forsikringer i 2019. Konkret betyder overskudsdelingen, at en lokal familie med alle forsikringer samlet hos GF Forsikring typisk vil spare mellem 500 og 1500 kroner på deres forsikringer i det nye år”, siger Svend Erik Danielsen, formand for GF Grænsen, der blandt andet har kontor Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alssund Forsikring er en del af GF-Forskring og kunderne herfra får også del i overskuddet.

Værdi i at dele

På bilforsikringen betyder overskudsdelingen, at GF-kunderne landet over får en forsikringspræmie, der i gennemsnit er 11,5 procent lavere, mens overskudsdelingen på de øvrige private forsikringer er på 4  procent. Men det handler ikke alene om beløbets størrelse, understreger Svend Erik Danielsen.

“Overskudsdelingen hos GF Forsikring er i sidste ende vores kunders sikkerhed for, at de til hver en tid betaler den rigtige pris for vores forsikringer. Og så oplever vi samtidig, at vores kunder tillægger det solidariske og det fælles ansvar stor værdi. Kunderne har også stor andel i overskuddet via gennem deres fornuftige adfærd”, siger Svend Erik Danielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fakta om GF Forsikrings overskudsdeling

GF Forsikring er ejet af kunderne og skal derfor ikke skabe afkast til aktionærer.

Til gengæld deler GF overskuddet med sine kunder – også de kunder, der har været så uheldige selv at få en skade i årets løb.

I starten gjaldt overskudsdelingen kun for bilforsikringen, men i dag har GF overskudsdeling på alle forsikringer.

Den enkelte kundes andel af overskuddet bliver trukket fra i prisen for det kommende års forsikringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Beløbet fratrækkes som en procentsats af prisen.

Overskuddet på privat- og erhvervsbiler opgøres lokalt, mens overskuddet på øvrige forsikringer opgøres på landsplan.

På de øvrige forsikringer er der i år overskudsdeling på de private forsikringer, men ikke på erhvervsforsikringer ud over bil.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...