Kunderne: Personalet i Jutta Sko leverer den bedste service af alle

31. maj 2019 Erhverv

I de seneste måneder har kunderne haft mulighed for at bedømme Sønderborg Handels medlems-butikker ved at udfylde et skema. De mange skemaer samlet sammen og Axel Nielsen fra Sønderborg Handel fortæller, at Jutta Sko i Perlegade er kundernes favorit, når det handler om Kongelig Service.

Derfor fik Lars Eskildsen fredag middag overrakt et diplom, han kan hænge i butikken og der er også et klistermærke til facadevinduet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er et gavekort på 5000 kroner, som du og dit personale kan bruge på Hotel Alsik”, sagde Axel Nielsen til Lars Eskildsen, der glad tog imod.

“Hvor er jeg glad for, at mit personale er tænkt med i det her. Det er nemlig dem, der gør det rigtigt godt”, sagde Lars Eskildsen.

“Jeg er glad, stolt og ydmyg”, sagde han.

Blandt de mange kunder, der havde bedømt Jutta Sko, blev der trukket en heldig vinder.

Det er Pernille Jensen, der får et gavekort til Jutta Sko.

Kunderne skrev blandt andet:

Bliver altid mødt med et dejligt smil, bliver set som kunde og de er gode til og lade en få fred hvis man bare vil kigge og de er super i der service når man finder sko man gerne vil prøve. Den bedste skohandler i byen

Min datter skulle købe nye sko. Hun prøvede mange par, men under hele forløbet var ekspedienten smilende og tålmodig og havde en dialog med min datter om, hvilke sko der passede godt og ikke. Min datter ville gerne have sine nye sko på med det samme og ekspedienten imprægnerende skoene så de var klar til brug. Så det er en kongelig service.

Når man skal have nye sandaler og desværre har en venstre fod, som er større end højre er det Kongelig service man får hos Jutta Sko,! For det kan virkelig blive til mange gange op af trapperne for at hente den venstre ned ( for højre passer jo helt sikkert ..) Tusind tak det sætter jeg stor pris på.

Mine piger føler sig som prinsesser, når de bliver vartet op i Jutta Sko. De søde ekspedienter finder det helt rigtige fodtøj og tager sig god tid til at der kan prøves mange forskellige modeller.

Her er virkelig god og professionel betjening. Hvad de ikke har, kan bestilles hjem. Ekspedienterne er søde og opmærksomme på detaljer. Derudover har de et godt udvalg ”alt i alt skobutik nr. 1”

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk