Kundernes talerør åbner Sønderjysk Forsikrings vej til Aabenraa

18. september 2015 Sundeved

Kundernes talerør i Sønderjysk Forsikring – delegeretforsamlingen – har på den ekstraordinære generalforsamling

Kundernes ambassadører siger ja til hovedsæde i Aabenraa.

Kundernes ambassadører siger ja til hovedsæde i Aabenraa.

Artiklen fortsætter under annoncen

den 17. september 2015 stemt ”ja” til sletning af hjemstedskommune i selskabets vedtægter. Bestyrelsesformand Marianne Hvid udtaler:

 ”Med opbakningen til bestyrelsens forslag om ændring af selskabets vedtægter, har vi fået mulighed for at indrette selskabet på en måde, der vil være til gavn for både vore kunder i Sønderborg området, medarbejderne og selskabets udvikling i den resterende del af vort markedsområde. Hvordan det helt konkret skal ske, vil vi nu arbejde videre med i den kommende tid.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Processen fortsætter

Processen omkring domicilplacering har været i gang siden 2012 og Sønderjysk Forsikring har på ingen måde travlt, når det kommer til eventuelle flytteplaner, skriver Sønderjysk Forsikrings bestyrelse i en pressemeddelelse.

”Vi har jo en betinget købsaftale på Brighthouse ejendommen og skal nu have afklaret, om vi vil gennemføre sønderjyskhandlen”, fortæller Marianne Hvid og fortsætter: ”Såfremt det falder positivt ud, skal vi have foretaget noget vedligeholdelse af ejendommen og vi skal se på indretningen med henblik på at sikre optimale udlejningsmuligheder. Målet er at skabe et spændende miljø for en række virksomheder sammen med nogle af vore egne centrale funktioner. Det er vor forventning, at der kan gå omkring et halvt år med at få disse forhold på plads.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Selskabets bestyrelse og direktion fortsætter strategiarbejdet og de processer der er sat i gang med henblik på at sikre et fortsat stærkt regionalt forsikringsselskab med lokal forankring.

Vedtægtsændringer

Udover et ”ja” til fjernelse af bestemmelsen omkring hjemstedskommune, var yderligere to vedtægtsændringer til afstemning. Således blev det vedtaget, at der nu kan indkaldes til fremtidige generalforsamlinger alene via selskabets hjemmeside. Ligeledes blev det vedtaget, at direktionen kan udvides, hvilket betyder, at finansdirektør Jens Harck nu formelt indtræder i direktionen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. august 2022 Politik, Sønderborg

Borgmesterpartiet kan komme i mindretal når det gælder udlicitering af rengøringsopgaver

18. august 2022 Politik

Socialdemokratiet har aldrig været fortaler for udlicitering af kommunale opgaver og det gælder også den kritiserede rengøring af kommunale skoler og daginstitutioner i den jyske del af kommunen. I en pressemeddelelse gjorde Socialdemokratiet onsdag aften det tydeligt, at de ikke vil lægge stemmer til, at der udliciteres flere rengøringsopgaver før, at de, der allerede er […]

Læs mere...