Kunstforeningen inviterer til Artist Talk med Annemette Heltoft

Stubmark. Værk af Annemette Heltoft
Stubmark. Værk af Annemette Heltoft
20. april 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Kunstforening er stolt af at præsentere en spændende Artist Talk med den anerkendte kunstner, Annemette Heltoft. Under arrangementet vil Heltoft dele sine indsigt og erfaringer om forbindelsen mellem vævning og grafik, samt de inspirerende tanker bag hendes seneste værker, der lige nu er udstillet i Udstillingsrummet RADAR under overskriften ’Naturfortællinger’.

Udstillingen kan opleves frem til 4. maj, skriver kustforeningen.

Annemette Heltoft, der er kendt for sit unikke kunstneriske udtryk, vil tage publikum med på en rejse gennem sin kunstneriske transformation, og hun vil invitere alle med ind i processen bag fotogravure-teknikken og dens processer – lige fra idé til det færdige tryk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet, der finder sted den 30. april kl. 16.00 i Udstillingsrummet RADAR i Multikulturhuset, byder på en unik mulighed for at opleve en meget talentfuld kunstner give et intimt indblik ind i den kunstneriske proces.

28. maj 2024 Samfund, Sønderborg

SONFOR vil bruge over en milliard på et nyt renseanlæg

28. maj 2024 Samfund

I 2016 blev det besluttet, at der skulle bygges et centralt renseanlæg i Sønderborg Kommune, og dengang blev der sat en prislap på 300 millioner kroner på projektet. Her, otte år senere, kigger SONFOR ind i en samlet investering på 1,3 milliarder kroner. Det siger bestyrelsesformand for SONFOR, Ellen Trane Nørby, til SønderborgNYT TV i […]

Læs mere...