Kunstner Kristian Vodder Svensson frisker sit store maleri op

26. maj 2022 Kultur

Kunstner Kristian Vodder Svensson er i gang med sine pensler på Den spanske Trappe for at reparere på sit maleri, som er slidt af vind og vejr.

“Der er nogle steder, hvor farverne er slidt væk og det er jo rart at vide, at mit værk tager sig rigtigt godt ud, hvis nu det bliver filmet i forbindelse med Tour de France”, siger Kristian Vodder Svensson til SønderborgNYT, som forventer at blive færdig i løbet af i dag, torsdag.

Det er tilbage i juli 2017 kunstneren dekorerede Den Spanske Trappe.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er en stor udfordring. Trinene i trappen er ikke lige store og heller ikke lagt lige, så man kan ikke bare måle skitsen ud og overføre motiverne til trappen”, sagde Kristian Vodder Svensson til SønderborgNYT i juli 2017.

Hvis man stiller sig bag chikanerne foran trappen, så er det muligt at se det sorte maleri, der giver liv til al den grå cement.

“Flytter man sig, så hænger billedet ikke sammen, men det gør ikke så meget. Der er nemlig mange motiver med fugle, sommerfugle og andet i værket”, sagde kunstneren.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...