Kunstskolen har Åbent Hus på lørdag

29. februar 2016 Uddannelse

På lørdag kl. 11 åbner den nye fritids- og kulturchef i Sønderborg, Nicolai Dupont Heidemann døren til Sønderjyllands Kunstskole og byder velkommen til en dag i kreativitetens tegn Artiklen fortsætter under annoncen

jpg” alt=”åbenhus2016_plakat” width=”300″ height=”212″ />

Ved Åbent hus-arrangementet vil der være rig lejlighed til at suge farverige indtryk til sig og blive inspireret og informeret om den billedkunstneriske talentskole BGK.

I tidsrummet 11.00 – 15.00 vil huset være fyldt med kreative værker fra både aftenskolen og fra BGK.

BGK’erne giver et indblik i den produktion, der højst sandsynligt skal bruges til optagelsesansøgningerne til en videregående kreativ uddannelse lidt senere på året. Samtidig kan man opleve værkstedsstemning i BGK’ernes atelierer på 2. sal.

Lørdag er en god mulighed for potentielle ansøgere til netop forberedelseskursuset. De kan se, hvad man arbejder med på BGK, og stille de relevante spørgsmål til de nuværende kreative talenter. Der vil ligeledes være flere faglærere på skolen der er klar til at opklare eventuelle spørgsmål man måtte have.

IMG_4964_modBemærk ansøgningsfristen til talentskolen er d. 1. april 2016. Så er du mellem 16-25 år og tænker du at det kunne være noget for dig, så er chancen der nu, skriver Kunstskolen i en pressemeddelelse.

Læs også mere på www.bgk-syd.dk.

Sønderjyllands Kunstskoles Venner holder traditionen tro café hvor de sælger lidt lækkert mad og drikke. Alt overskud af caféen går til at støtte BGK-eleverne.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk