Kunstskolen inviterer til ARTIST TALK med Erik A. Frandsen

10. januar 2023 Kultur
Erik A. Frandsen, Pressefoto
Erik A. Frandsen, Pressefoto

Torsdag 26. januar kl. 19 inviterer Sønderjyllands Kunstskole publikum indenfor til en inspirerende ARTIST TALK med den markante, danske billedkunstner Erik A. Frandsen.

Erik A. Frandsen, som er født i 1957 i Randers, er en af de mest anerkendte, alsidige og toneangivende kunstnere i Danmark, skriver Kunstskolen.

Han var en af grundlæggerne af kunstnerkollektivet ’Værkstedet Værst’ og som en tydelig aktør i De Unge Vilde i 1980ere.

Erik A. Frandsen har siden været særdeles synlig på den danske og internationale kunstscene med en lang række udstillinger bag sig. Senest med den anmelderroste soloudstilling ’Giotto’s Metode’ på Trapholt i Kolding.

Artiklen fortsætter under annoncen

Endvidere står han bag et betragteligt antal kunstudsmykninger: Frederik d. 8’s Palæ, Amalienborg,  Price Waterhouse Coopers, Oslo, Ny Carlsberg Fondets Hus Real Dania, København

Denne Artist Talk afholdes som en dynamisk dialog mellem vært, publikum og kunstneren – hvor publikum er velkommen til at stille spørgsmål undervejs. Så mød op og få én på kunstopleveren!

Du tilmelder dig via Kunstskolens hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. januar 2023 Kultur, Sønderborg

SMUK havde Dorthe Gerlach med til Nytårskoncerten

28. januar 2023 Kultur

Fredag aften spillede Slesvigsk Musikkorps Nytårskoncert i Alsion og inden musikken begyndte, så var J. P. Rasmussen fra Hjemmeværnet på scenen og byde velkommen. Det skyldes, at Hærhjemmeværnet og Lions Sønderborg og Alssund er sammen om at arrangere koncerten. “SMUKs Nytårskoncerter kom til Sønderborg i 2003 og det skyldes en meget fremsynet chef på Sønderborg […]

Læs mere...