Kunstskolen: Talenterne udstiller afgangsværker

22. maj 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

På fredag er det alvor for eleverne på Sønderjyllands Kunstskoles eksklusive BGK-hold. De skal vise, hvad året på skolen har givet dem, og hvor vidt de er klar til at møde den pulserende kunstneriske verden. Klokken 17 er der fernisering på udstillingen med taler, diplomer og lidt mundgodt.

Nanna Kolborg er en af de talentfulde, der udstiller fredag.

De talentfulde elever viser et bredt spektrum af udtryk – lige fra klassiske fag som maleri, grafik, tegning og akvarel til mere eksperimenterende udtryk som installation, foto- og videokunst. Enkelte er allerede kommet videre på deres drømmeuddannelse, mens andre stadig bider negle for, om det skal lykkes i år, eller der måske skal et år eller to mere til, inden alle brikker falder på plads.

Artiklen fortsætter under annoncen

Uanset hvad, så er udstillingen et besøg værd for alle, der søger efter en ekstraordinær oplevelse og nogle udfordrende visuelle udtryk!

 

 

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...