Kunstskolen: Talenterne udstiller afgangsværker

22. maj 2013 Kultur

På fredag er det alvor for eleverne på Sønderjyllands Kunstskoles eksklusive BGK-hold. De skal vise, hvad året på skolen har givet dem, og hvor vidt de er klar til at møde den pulserende kunstneriske verden. Klokken 17 er der fernisering på udstillingen med taler, diplomer og lidt mundgodt.

Nanna Kolborg er en af de talentfulde, der udstiller fredag.

De talentfulde elever viser et bredt spektrum af udtryk – lige fra klassiske fag som maleri, grafik, tegning og akvarel til mere eksperimenterende udtryk som installation, foto- og videokunst. Enkelte er allerede kommet videre på deres drømmeuddannelse, mens andre stadig bider negle for, om det skal lykkes i år, eller der måske skal et år eller to mere til, inden alle brikker falder på plads.

Artiklen fortsætter under annoncen

Uanset hvad, så er udstillingen et besøg værd for alle, der søger efter en ekstraordinær oplevelse og nogle udfordrende visuelle udtryk!

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. juni 2023 Politik, Sønderborg

Tidligere spidskandidat for Fælleslisten er medstifter af et nyt parti

9. juni 2023 Politik

I marts måned nedlagde Fælleslisten sig selv efter et skidt valgresultat ved kommunalvalget i 2021, hvor den dengang uprøvede Stine Duus Petersen var Fælleslistens spidskandidat, og siden da har Stine Duus Petersen overvejet sin lokalpolitiske fremtid, og den ligger nu klar. “Jeg og Svenja Karstensen, som tidligere var opstillet for Nye Borgerlige, er gået sammen […]

Læs mere...