Kunstskolen: Talenterne udstiller afgangsværker

22. maj 2013 Kultur

På fredag er det alvor for eleverne på Sønderjyllands Kunstskoles eksklusive BGK-hold. De skal vise, hvad året på skolen har givet dem, og hvor vidt de er klar til at møde den pulserende kunstneriske verden. Klokken 17 er der fernisering på udstillingen med taler, diplomer og lidt mundgodt.

Nanna Kolborg er en af de talentfulde, der udstiller fredag.

De talentfulde elever viser et bredt spektrum af udtryk – lige fra klassiske fag som maleri, grafik, tegning og akvarel til mere eksperimenterende udtryk som installation, foto- og videokunst. Enkelte er allerede kommet videre på deres drømmeuddannelse, mens andre stadig bider negle for, om det skal lykkes i år, eller der måske skal et år eller to mere til, inden alle brikker falder på plads.

Artiklen fortsætter under annoncen

Uanset hvad, så er udstillingen et besøg værd for alle, der søger efter en ekstraordinær oplevelse og nogle udfordrende visuelle udtryk!

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...