Kunstudstilling i MultiKulturhuset

9. juni 2021 Kultur

På fredag klokken 14 inviterer billedkunstner Iris Fridriksdóttir og udstillingstedet RADAR i MultiKulturhuset til fernisering på udstillingen Shining Nature.

Det skriver Kunstskolen i en pressemeddelelse.

I 2019 vandt Iris Fridriksdóttir SØNDERBORG ART+PRIZE, som dengang var et nyt initiativ fra kredsen omkring udstillingsrummet/Team Xbunker. Ønsket var at sætte fokus på billedkunst med højt niveau, frembragt af en Sønderborgkunstner. Kunstneren tildeltes derfor retten til en soloudstilling, eventuelt med gæster i udstillingsrummet RADAR.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udstillingen Shining Nature byder på tre synlige og usynlige bud på hvordan vi kan opleve, omgås og skabe ud fra inspirationen i naturen og naturen i os selv.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...