KunstVærket: Bestyrelsen fik rødt kort – en ny er valgt

15. december 2021 Augustenborg

KunstVærket i Augustenborg, en nu otte-årig forening, havde midt i september ordinær generalforsamling, hvor regnskaberne for 2019 og 2020 ikke kunne godkendes. Ved en ekstraordinær generalforsamling i november blev den siddende bestyrelse afsat med et mistillidsvotum.

En ny bestyrelse blev derfor valgt ved en nylig ekstraordinær generalforsamling. Denne bestyrelse har konstitueret sig med Annemette Heltoft som formand, Else Frøsig som næstformand, Hanne Agnete Jacobsen som sekretær, Lise Tuxen som kasserer, Hanne Ida Helstrup som bestyrelsesmedlem og de to suppleanter er Nina Tholander og Tove Jørgensen, skriver KunstVærket i en pressemeddelelse.

Bestyrelsen vil fortsætte de fleste aktiviteter, som allerede ligger i huset med de 65 kreative værksteder og på længere sigt komme med nye tiltag.

Der har gennem årene været venteliste til værkstederne og listen har været bestyret af den tidligere formand og er således ikke mere tilgængelig.

For ny venteliste opfordrer bestyrelsen eventuelle interesserede og tidligere ansøgere til venteliste om at henvende sig på foreningens hjemmeside www.kunstvaerket.eu

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...