KursKultur inviterer danske og tyske lærere på speeddating

21. februar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Interreg-projektet KursKultur inviterer den 14. marts danske og tyske lærere fra Region Sønderjylland-Schleswig til et fælles arrangement med fokus på mødet hen over grænsen. Det drejer sig hovedsagelig om at lære hinanden at kende og skabe kontakter til skoler på den anden side af grænsen.

“Regionskontoret har de sidste 12 år arrangeret den dansk-tyske lærerkonference, hvor sproglærere fra begge sider af grænsen udveklser erfaringer og får nye ideer. Vores speeddating-arrangement i marts er for alle faglærere. Målet er, at flere skoler får lyst til samarbejde, og flere elever mødes hen over grænsen, forklarer Anne-Mette Olsen, teamkoordinator af Regionskontor & Infocenters kulturafdeling i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 14. marts fra kl. 15 til 17 får deltagerne en kort introduktion til projektet KursKultur og transportpuljens støttemuligheder.

Yderligere bliver der præsenteret best-practice-eksempler på elevmøder hen over grænsen.

Eftermiddagens programpunkter er speeddating, udviklingen af ideer og rådgivning ved KursKultur-teamet.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 Politik, Sønderborg

Hans Peter Toft glæder sig over 1000 nye Dansk Folkeparti-medlemmer

25. januar 2022 Politik

Fra formandsvalget i Dansk Folkeparti sluttede søndag eftermiddag og frem til mandag klokken 19 fik Dansk Folkeparti godt 1000 nye medlemmer. “Det er altså dejligt, at der er flere, som melder sig ind i partiet”, siger lokalformand Hans Peter Toft til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der fra centralt hold i partiet er blevet ringet […]

Læs mere...