Kursus giver medarbejdere der trives og som er mere kreative og får mere fra hånden

2. maj 2021 Erhverv

Virksomhedskonsulent og stressrådgiver Krestina Buus Jeppesen og mindfulness-instruktør Kari Bjerke har sat sig for, at de vil hjælpe virksomhederne til at få medarbejdere, som trives og har det godt. Og det er på mange måder en fordel for virksomhederne at investere i deres ansatte.

”Mange mennesker døjer med stress, angst og depressioner og de ting er behandlingskrævende – og vi har værktøjerne til, at virksomhederne kan forebygge, at medarbejdere bliver langtidssygemeldte på grund af mistrivsel”, siger Kari Bjerke til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kari Bjerke kan gennem mindfulness lære medarbejderne at være til stede i sig selv, mens Krestina Buus Jeppesen hjælper deltagerne til at forstå, hvilke følelser og tanker det, der låser os fast.

”Det er ikke dårligt at være i en virksomhed, hvor der er travlt, hvis der altså lægges nogle pauser ind, så medarbejderne når at få sig selv med”, siger de. Og nu hvor Coronaen har gjort det svært for rigtigt mange mennesker, så er det vigtigt, at virksomhederne gør noget for, at deres medarbejdere trives.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Medarbejdere, der trives er mere kreative og de får lavet mere end dem, der ikke trives. Hertil kommer, at medarbejdere, som trives, har færre sygedage. Medarbejdere, som ikke trives, bliver sygemeldte eller søger væk”.

De to kvinders første fælles virksomhedsforløb finder sted en dag først i juni – og rammen bliver Als Kloster.

De to kvinder bringer vidt forskellige erfaringer ind i samarbejdet. Kari Bjerke har praktiseret mindfulness i 19 år og undervist i 10 år – blandt andet i forløb for virksomheder, på en række skoler og ikke mindst i private forløb med især stress- og angst- og depressionsramte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden arbejder hun som mindfulness-instruktør på Hotel Alsik, mens hun driver egen virksomhed ved siden af.

Krestina Buus Jeppesen har en erhvervsmæssig baggrund og har ledelseserfaring fra både det private og offentlige, men hun har for længst lagt en høj månedsløn og SAS-guldkort bag sig for at arbejde med noget langt mere meningsfuldt.

De seneste fem år, har hun været selvstændig med konsulent- og stressrådgivningsvirksomheden MindMatter, hvor hun dels har en til en-samtaler og dels virksomhedsforløb.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOFs online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse med […]

Læs mere...