Kurt Schmidt har sin skulptur ved Rådhustorvet

22. juni 2013 Erhverv

Arrangørerne bag Træskulptur Symposiet, der rundes af på havnen søndag, kom kort inden start i tanke om, at det ville være smart med en skulptur i byens midte, så den kunne lokke folk forbi havnekajen.

Kurt Schmidts hurtige udgave af en soldat står ved en af byens cafeer.

– Jeg fik nogle få dage til at lave en soldat og det gjorde jeg så, siger Kurt Schmidt til Sønderborg Nyt.

Kurt Schmidt fra Højer laver skulpturer på bestilling, så er der en og anden, der drømmer om at få en flot træskulptur til haven eller indgangspartiet i en virksomhed, så kander kigges på hjemmesiden www.kurt-schmidt.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kurt Schmidt er klar til at lave skulpturer til alle os, der ikke fik en doneret.

Når man bestiller sin egen skulptur, så bestemmer man selv motivet – sådan er det ikke for modtagerne af de værker, der fremstilles under træ-symposiet.

– Prisen er svær at sige og den svinger meget alt efter om jeg skal levere træet, siger Kurt Schmidt. En træstamme som dem, kunstnerne på havnen bruger, koster flere tusinde kroner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 Kultur, Gråsten

WoodSculpture-kunstnere svinger motorsavene

21. juni 2021 Kultur

Spånerne og savsmulden flyver rundt på havnen i Gråsten, hvor kunstnerne svinger motorsavene for at forvandle træstammer til en særlig genforeningsskulptur, der skal stå i Ahlmannsparken. Der skal skabe en enkelt og helt særlig skulptur, der markerer 100-året for Genforeningen. Værket bliver til ud fra træstammer, der oprindeligt voksede i Ahlmannsparken og derfor skal skulpturen […]

Læs mere...