KV 21: Socialdemokraterne startede valgkampen med Rød Fest på Rønhaveplads

20. august 2021 KV21

Fredag eftermiddag skød Socialdemkratiet deres valgkamp i gang – og det gjorde de på Rønhaveplads, hvor der var dømt ‘Rød Fest. Inden kandidater og deres tilhængere mødtes på Rønhaveplads, holdt borgmetser Erik Lauritzen et pressemøde i Sønderborghus, hvor han fortalte lidt om nogle af de emner, som partiet går til valgkamp på.

“Faktisk var det planen at starte valgkampen på Kulturnatten, men den er aflyst. Datoen holder vi alligevel fast i og jeg vil starte med at fortælle, vi er et stort parti, som har politik på alle hylder”, sagde borgmester og borgmesterkandidat Erik Lauritzen på pressemødet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sønderborg er i rigtig god form – der er skabt forandringer gennem de seneste otte år. Det er jeg stolt over at have stået i spidsen for – og jeg vil lige sige, at forandringerne er skabt, uden at vi er gået på kompromis med den kommunale service”.

Erik Lauritzen er klar over, at en vigtig opgave er at få befolkningstallet til at stige.

“I 2013 fik en prognose, som kiggede ind i blandt andet 2021 – og i dag er vi 1000 indbyggere mere end prognosen sagde. Langt de fleste kommuner kæmper med at få flere indbyggere og vil vil også kæmpe videre. Blandt andet ved at arbejde for at få flere til at starte virksomheder i vores område – og hvis de virksomheder, som vi har i dag, de vokser, så er der flere arbejdspladser – og de vil trække mennesker til”.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT var til Rød Fest på Rønhaveplads, hvor vi fik en snak med borgmester Erik Lauritzen og den helt nye byrådskandidat Vilson Ferati. Du kan se interviewet her på SønderborgNYT-TV .

Og du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...