KV21: Alle partier er med i Byrådets flertalsgruppe

3. december 2021 KV21

På et pressemøde løftede borgmester Erik Lauritzen sløret for, at det kommende byråd bliver én stor flertalsgruppe og han fortalte, han er glad for at det lykkedes.

“På valgnatten lovede vi, at vi ville gøre en indsats for, at det ville lykkes og torsdag aften skrev vi under på ftalen”, sagde borgmester Erik Lauritzen.

“I forhandlingerne har vi været rundt om mange emner og jeg ser frem til fire år, hvor vi selvfølgelig ikke er enige om alt, men der er en stor fællesmængde. Vi er eksempelvis enige om et fokus på erhverv og grøn vækst. Vi har forskellige tilgange, men fælles opgaver”, sagde borgmesteren på pressemødet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stephan Kleinschmidt fra Slesvigsk Parti får viceborgmesterposten og Ellen Trane Nørby fra Venstre bliver 2. viceborgmester.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. juni 2023 Sønderborg, Debat

Debat: Avnbøløsten-borgerne holder Venstres byrådsgruppe op på vindmølle-løfter

3. juni 2023 Sønderborg

I onsdags var der mødt adskillige mennesker fra Avnbøløsten op ved Rådhuset, hvor de demonstrerede imod Byrådets planer om, der skal stilles vindmøller op i deres lokalområde. I Byrådssalen fik de lov til at stille et spørgsmål til Byrådet – og spurgte om Venstre og Socialdemokratiet havde tænkt sig at holde deres løfter. Svaret de […]

Læs mere...