KV21: Alle partier er med i Byrådets flertalsgruppe

3. december 2021 KV21

På et pressemøde løftede borgmester Erik Lauritzen sløret for, at det kommende byråd bliver én stor flertalsgruppe og han fortalte, han er glad for at det lykkedes.

“På valgnatten lovede vi, at vi ville gøre en indsats for, at det ville lykkes og torsdag aften skrev vi under på ftalen”, sagde borgmester Erik Lauritzen.

“I forhandlingerne har vi været rundt om mange emner og jeg ser frem til fire år, hvor vi selvfølgelig ikke er enige om alt, men der er en stor fællesmængde. Vi er eksempelvis enige om et fokus på erhverv og grøn vækst. Vi har forskellige tilgange, men fælles opgaver”, sagde borgmesteren på pressemødet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stephan Kleinschmidt fra Slesvigsk Parti får viceborgmesterposten og Ellen Trane Nørby fra Venstre bliver 2. viceborgmester.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Kultur, Sønderborg

Rødskjorterne guider koncertgængere på plads i Alsion

18. januar 2022 Kultur

Koncertsalen i Alsion har solgt alle pladser til aftenens arrangement med Philip Faber og når det er muligt midt i en Coronatid, så skyldes det, at man bruger den såkaldte Superliga-model og deler publikum op i zoner. I Superliga-modellen må der være op til 500 personer i en zone. “Vi har delt selve salen op […]

Læs mere...