KV21: Bjarne Eliasen vil rigtigt gerne med i Teknik- og Miljøudvalget

27. oktober 2021 KV21

Bjarne Eliasen fra SF stiller igen op til byrådsvalget. Hvis han kommer ind vil hans 1. prioritet være at få plads i Teknik- og Miljøudvalget

”Jeg har en idé om, der skal være rent og pænt i Sønderborg Kommune, så turister og mulige tilflyttere synes, her er lækkert og føler sig velkomne. Det er Teknik- og Miljøudvalgets ansvar at tage sig af den slags opgaver”, siger Bjarne Eliasen til SønderborgNYT.  ”Ligesom det er vigtigt, at cykelstier vedligeholdes på lige fod med veje.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Han vil også gerne være med på råd, hvis der skal snakkes udlicitering.

”Jeg har ret svært ved at se, hvordan private kan klare opgaverne billigere end kommunen, når det er det samme arbejde, der skal laves. Ofte ender det med dårlige arbejdsforhold for de ansatte og en dårligere kvalitet af det udførte arbejde”, siger han og slår så over på kunst.

”Den tidligere Kunstfond var udadvendt i sit arbejde og gjorde en stor indsats for at sikre kunst i det offentlige rum. Det arbejde skal vi have genindført”, siger Bjarne Eliasen og tilføjer, at tidligere borgmester A. P. Hansen gjorde et stort og flot stykke arbejde, da han var i Kunstfonden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kommunen har gennem flere år italesat, at man rigtig gerne vil have flere til at flytte til landsbyerne.

”Det eneste der skete var, at der blev udstykket nogle grunde ved Guderup og ”huller” i landsbyerne. Det er ikke godt nok. Der skal findes og udstykkes flere attraktive grunde i landsbyerne”.

Bjarne Eliasen fortæller, at hvis han bliver stemt i Byrådet, så vil de være mindst to fra SF.

”Hvis jeg kommer ind, så er Jørgen Jørgensen inde og en af mine opgaver bliver at bakke ham op – f. eks på folkeskoleområdet” siger Bjarne Eliasen. ”Det er vigtigt, at eleverne også deltager i aktiviteter, der rækker ud over undervisningen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder på SønderborgNYT TV her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...