KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes.

Politikerne skal sige god for, at Byrådet får følgende stående udvalg: Økonomiudvalget, Natur-, Klima- og Miljøudvalget, Teknik-, By- og Boligudvalget, Arbejdsmarkedsudvalget, Børne- og Uddannelsesudvalget, Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab, Social-, Senior- og Handicapudvalget, Sundhedsudvalget og derudover er der det lovpligtige Børn og Unge-udvalg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udvalget for Bæredygtighed og Landdistrikter er ikke med på listen, fordi det ikke er et stående udvalg.

Siden den første godkendelse af forandringerne er der kommet flere tilføjelser – og du kan se den udvalgsstruktur, som Byrådet skal tage stillling til, på kommunens hjemmeside .

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. juni 2023 Sønderborg, Debat

Debat: Avnbøløsten-borgerne holder Venstres byrådsgruppe op på vindmølle-løfter

3. juni 2023 Sønderborg

I onsdags var der mødt adskillige mennesker fra Avnbøløsten op ved Rådhuset, hvor de demonstrerede imod Byrådets planer om, der skal stilles vindmøller op i deres lokalområde. I Byrådssalen fik de lov til at stille et spørgsmål til Byrådet – og spurgte om Venstre og Socialdemokratiet havde tænkt sig at holde deres løfter. Svaret de […]

Læs mere...