KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes.

Politikerne skal sige god for, at Byrådet får følgende stående udvalg: Økonomiudvalget, Natur-, Klima- og Miljøudvalget, Teknik-, By- og Boligudvalget, Arbejdsmarkedsudvalget, Børne- og Uddannelsesudvalget, Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab, Social-, Senior- og Handicapudvalget, Sundhedsudvalget og derudover er der det lovpligtige Børn og Unge-udvalg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udvalget for Bæredygtighed og Landdistrikter er ikke med på listen, fordi det ikke er et stående udvalg.

Siden den første godkendelse af forandringerne er der kommet flere tilføjelser – og du kan se den udvalgsstruktur, som Byrådet skal tage stillling til, på kommunens hjemmeside .

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...