KV21 – Debat: Ny dreng i klassen – og Nordborgs eneste liberale stemme

1. december 2021 KV21

Kommende byrådsmedlem Jimmy Simonsen, Venstre, skriver: 

I den gamle Nordborg Kommune blev det desværre kun til én repræsentant fra de blå partier og det forpligter!

Der er ingen tvivl om, at de, der kender mig, ved, at jeg er lokalpatriot, det er blandt andet det, der har fået mig til at stille op til kommunalvalget.

Jeg er også bevidst om, at jeg er valgt for hele kommunen og skal derfor varetage de udfordringer og problemer der er i hele kommunen. Eksempelvis skal der ses efter i sømmene på skoleområdet og pasningsordninger for vores mindste børn.

Derudover skal der sikres bedre vilkår for vores små erhvervsdrivende i yderområderne, det skal være nemmere at give dispensationer for lokalplaner, bygningsformål osv.

Men for Nordals og Guderup er der stadig meget at kæmpe for i de næste fire år. Til trods for at vi er på vej… den rigtige vej på nogle områder, så er det stadig vigtigt, at der fortsat er fokus på de valgløfter, der er givet omkring masterplanen for Nordborg, også bliver en realitet så byen er klar til Nordals Resort åbner i 2024. Dette er til gavn for vores forretningsliv, skoler, institutioner, forenings- og kulturliv og meget mere. Det bør absolut også være en muligt at indfri valgløfterne, eftersom der lyder til at være konsensus på nogle af punkterne med de andre partier, men der er ingen tvivl om at vi i Venstre vil mere….

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi i Venstre fik jo et flot valg med en fremgang på fire mandater til 11 i det nye byråd og hele 30.2 procent af stemmerne, men det var desværre ikke nok til at overbevise Slesvigsk Parti om at pege på vores borgmesterkandidat Ellen T. Nørby.

Det er åbenbart afgørende for Slesvigsk Parti ikke at bygge borgmesterkandidaten på DF og Nye Borgerliges mandater, hvilket virker en smule paradoksal når de gerne profilere sig på at ville være brobyggere. Derimod vil de gerne bygge borgmesterkandidat på Enhedslistens mandat – til trods for at Enhedslisten i bund og grund ønsker at nationalisere hele landet!

Artiklen fortsætter under annoncen

Så en stemme på Slesvigsk Parti må betragtes som en stemme på en socialdemokratisk borgmester!!

Skulle forhandlingerne falde på plads og vi politisk kan se os selv i det politiske grundlag, så pålægger det meget arbejde og ting, jeg skal sætte mig ind i, som kræver tid og flid fra 1. januar.

Derfor ønsker jeg, som noget af det første, at bruge en halv til en hel dag ude på ‘gulvet’, hvor tingene sker i det resort-område, jeg skal arbejde med for at være bedst mulig klædt på, når der skal træffes beslutninger på vegne af borgere og personale, som jeg i øvrigt synes, alle byrådspolitiker burde gøre efter hvert valg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Afslutningsvis vil jeg gerne takke alle de 271 vælgere, som har stemt personligt på mig og dermed gjort det muligt for mig at være med til at forme og præge vores lokalsamfund.

Det er et privilegie at få sådan et mandat, derfor vil jeg gå til opgaverne med ydmyghed, respekt og flid – til gavn for vores fælles kommune.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 Erhverv, Sønderborg

Universe: Sky Trail er blevet en etage højere

20. januar 2022 Erhverv

Gæster, der besøger Universe Science Park efter den 9. april, kan opleve, at den ellers i forvejen høje klatrebane Sky Trail er blevet en hel etage højere. En af parkens store investeringer til sæson 2022 er at udvide kapaciteten og hele oplevelsen omkring den populære klatrebane Sky Trail, så endnu flere gæster kan udfordre dem […]

Læs mere...