KV21 – Debat: Rette opgaver til de rette medarbejdere

26. oktober 2021 KV21
Kirsten Bachmann. Privat foto
Kirsten Bachmann. Privat foto

Byrådskandidat Kirsten Bachmann, Slesvigsk Parti, skriver:

Vi bliver flere ældre fremover og færre til at tage vare på dem.  Det er nu på tide at vi som politikere ser på den rette opgave til de rette faggrupper.

Vi skal se på, hvilke opgaver der kan udliciteres, så vores sundhedsfaglige personale har tid til at yde omsorg og nærvær.

Vi kan f.eks. se på, om rengøringen ikke skal overtages af servicemedarbejdere, der er dygtige til netop den opgave. Gerne i tæt samarbejde med borgeren og dennes social- og sundhedshjælper, som kender til borgeren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi skal turde at tænke meget mere velfærdsteknologi og uddannelse, når vi skal arbejde for det gode arbejdsmiljø. Vores dygtige medarbejdere skal have et fagligt løft. Disse ting skal også styrke rekrutteringen af nye og fastholdelse af nuværende medarbejdere.

Arbejdsvilkårene skal ændres, så den ældre har færrest mulige kontakter. Med den nye organisering, vi vedtog i Byrådet sidste år, er vi godt på vej, men man kan klart gøre det bedre. Det vil jeg kæmpe for.

Redaktionen anbefaler:

Artiklen fortsætter under annoncen

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder på SønderborgNYT TV her.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 112, Sønderborg

Masser af politi på Hvedemarken – en person anholdt og en kørt væk i ambulance

27. november 2021 112

Lørdag aften kort efter klokken 20 var der masser af politi ud for en boligblok på Hvedemarken i Sønderborg og alt tyder på, der kan være sket det, som politiet kalder en ‘hændelse’ og det kan dække over drab eller drabsforsøg. Vidner fortæller, der var en indsatslederbil, to såkaldte reklamevogne og også en civil politibil […]

Læs mere...