KV21 – Debat: SF takker borgmesteren for et ‘ikke-svar’

12. oktober 2021 KV21

Spidskandidat Jørgen Jørgensen, SF, skriver:

Tak for et ikke-svar, Erik Lauritzen.

Vi undrer os derfor stadig i SF. Det er muligt du ikke kan lide udtrykket ’en sviner’. Men når et fremtrædende socialdemokratisk medlem, vi kunne jo kalde ham den grå eminence, bevidst og mod bedre vidende og fejlagtigt, beskylder SF for i fordums tid – 2009 – at have indgået i det borgerligt flertal ’der sikrede Fælleslisten borgmesterstolen’ og bruger den usandhed til at opfordre vælgerne til ikke at stemme på SF og Enhedslisten, så undres vi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Både SF og Enhedslisten har offentligt tilkendegivet, at de agter at pege på dig, som borgmester, så Jan Prokopeks opfordring kan vist kun betegnes som ’en sviner’. Som vi havde forventet, at du ville tag afstand fra.

Det skete så ikke. I stedet ser vi, at du, og en række socialdemokrater ’Liker’ Jan Prokopeks opslag på Facebook. Hvad F…. er meningen. Så vi spørger os selv, om du overhovedet ønsker vores støtte efter valget?

Vi ønsker jo ikke at optræde som nyttige idioter. Så er det sagt!

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvorfor denne mudderkastning?

Hvor blev den sobre valgkamp, som du ønskede dig, af?

En ting er at krydse klinke i en substantiel politisk debat, en anden at slå under bæltestedet.

Og for historieskrivningens skyld:

SF sikrede ikke Aase Nyegaard borgmesterstolen, som Jan Prokopek skriver – det gjorde det borgerlige flertal. SF og Slesvigsk parti fik efterfølgende et tilbud om at være en del af konstitueringen, hvilket Fælleslisten, som fik otte mandater, betalte med tre udvalgsformandsposter, en til Slesvigsk Parti og to til SF.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det hedder at søge politisk indflydelse.

Det skylder vi de vælgere, der har stemt os.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. oktober 2021 Sport, Sønderborg

Sønderborg Billard Club fylder 40 år

18. oktober 2021 Sport

Den 31. oktober kan medlemmerne i Sønderborg Billard Club fejrer klubbens 40 års fødselsdag og det gør de med en klubturnering og en efterfølgende frokost med en enkelt pilsner og en snaps. “Der bliver spillet billard ved klubbens fire borde i lokalet på AGS hver formiddag mellem 9 og 12. Og er der nogen, som […]

Læs mere...