KV21 – Debat: SFs spidskandidat var også ude med plakater

24. oktober 2021 KV21
SFs spidskandidat var også på plakatarbejde
SFs spidskandidat var også på plakatarbejde

Byrådskandidat Bjarne Eliasen, SF, skriver:

Lørdag klokken 12.00 var det tilladt at sætte valgplakater op. Selvfølgelig var SF Sønderborg klar på slaget. Det er altid en del debat om nytten af plakaterne.

Flytter det det stemmer?

En undersøgelse viser, at det måske ikke flytter så mange stemmer partierne imellem, men indenfor partierne blandt kandidaterne siger undersøgelsen, at det har en betydning.

Derfor er det få kommuner, hvor partierne bliver enige om ikke at opsætte valgplakater.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Sønderborg Kommune var det ‘kamp’ om pladserne fra begyndelsen. Heldigvis fredelig. Vi generer ikke hinanden, men respekterer andre partiers plakater.

SF Sønderborgs spidskandidat, Jørgen Jørgensen, var selv ude med stigen og satte plakater op for sig selv og de andre kandidater.

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder på SønderborgNYT TV her.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...