KV21 – Debat: Vi er på vej mod Nullet

26. oktober 2021 KV21

Borgmesterkandidat Stephan Kleinschmidt, Slesvigsk Parti, skriver:

Indrømmet, vi borgere i Sønderborg Kommune kan ikke redde hele verden fra klimakrisen. Men vi kan som borgere og byrådsmedlemmer gøre vores lille del og gå foran med det gode eksempel, opføre os ansvarligt og fremsynet – af hensyn til de generationer, der kommer efter os.

Med ProjectZero initiativet har vi her i Sønderborg formået at sænke CO2-udledningen med over 50 procent siden 2007, og det er imponerende at se, hvor langt vi er kommet i fællesskab. Jeg vil sætte al min energi ind på, at bæredygtighed stadig er en integreret del af al kommunal planlægning og at ProjectZero og andre grønne projekter fastholdes. Der skal selvfølgelig tages størst muligt hensyn til naturen og alle berørte parter. Borgerne skal inddrages for at skabe en accept af og en vilje til at deltage i energiomstillingen. Kun på den måde kan vi realisere målet om, at Sønderborg Kommune skal være CO2-neutral i 2029.

Artiklen fortsætter under annoncen

ProjectZero er blot et enkelt eksempel – andre grønne projekter og aktiviteter skal fremmes, så vi kan realisere målet om, at Sønderborg Kommune skal være neutral i forhold til forbrug af ressourcer og miljøaftryk inden 2045. Jeg vil derfor fortsat arbejde for, at bæredygtighed bliver en naturlig og integreret del af al kommunal planlægning i Sønderborg.

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder på SønderborgNYT TV her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 112, Sønderborg

Masser af politi på Hvedemarken – en person anholdt og en kørt væk i ambulance

27. november 2021 112

Lørdag aften kort efter klokken 20 var der masser af politi ud for en boligblok på Hvedemarken i Sønderborg og alt tyder på, der kan være sket det, som politiet kalder en ‘hændelse’ og det kan dække over drab eller drabsforsøg. Vidner fortæller, der var en indsatslederbil, to såkaldte reklamevogne og også en civil politibil […]

Læs mere...