KV21 – Debatindlæg: Rettidig omhu og sund fornuft – uden ideologi

17. september 2021 KV21

Byrådskandidat Søren Østergaard, Fælleslisten, skriver:

Den ideologiske debat mellem byrådskandidaterne Ellen Trane Nørby fra Venstre og Jørgen Jørgensen fra SF om frit valg eller ej, kører for fuldt tryk i de højere luftlag.

I Fælleslisten er vi mere optaget af at finde jordnære løsninger for borgerne. Løsninger der giver mening for borgerne og bygger på sund fornuft og rettidig omhu.

I debatten mener Jørgen Jørgensen, at Fælleslisten er løbet fra en aftale i forhold til de ældres frie valg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvfølgelig er Fælleslisten ikke det. Vi er stadig tilhængere af det frie valg, men vi er ikke fjernstyret til frit valg for enhver pris.

Vi hilser udlicitering af den kommunale ældrepleje velkommen, men efter vor opfattelse skal det også hænge økonomisk sammen. Det skal ikke fordyre ældreplejen at have en tredje leverandør.

I Fælleslisten er vi rigtig kede af at Danske Diakonhjem ikke er leverandør til ældreplejen mere, for vi tror virkelig at de gør et godt arbejde. Men 2,7 millioner ekstra kroner blot for at have en valgmulighed mere, er faktisk mange penge.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Fælleslisten er vi ikke sekteriske og bakker sager op bare fordi ’sådan gør vi hos os’. Ideologisk principrytteri hører ikke hjemme i Fælleslistens værktøjskasse.

Vi vil forbeholde os retten til at træffe beslutninger fra sag til sag og gøre det, der tjener borgerne bedst i vores kommune– også når vi opdager nye aspekter i en sag.

Det er ikke at løbe fra aftaler som påstået af Jørgen Jørgensen, det er rettidig omhu.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 112, Sønderborg

22-årig kvinde er død af sine skader efter et trafikuheld i sidste uge

19. oktober 2021 112

Den 22-årige kvinde, der i sidste uge blev kørt ned på Grundtvigsallé af en bil med trailer er død. Det fortæller politiets kommunikationsafdeling til SønderborgNYT. “Vi kan ikke sige mere, men der er en efterforskning i gang. Herefter kommer der et retsligt efterspil”, siger Helle Lundberg, som er kommunikationsrådgiver hos politiet. Ulykken skete mandag i […]

Læs mere...