KV21: Endnu en omgang Flæsk og Tæsk på SKAAL

7. november 2021 KV21 Skrevet af: Ole Kæhler

Tom Holden, der er byrådskandidat for Slesvigsk Parti, har inviteret et par af sine politiske med- og modstandere til en tur i den politiske boksering med god mad og ditto debatter. Scenen  er sat på SKAAL i Sønderborg.

Med temaet ”Flæsk og Tæsk” som overskrift kan gæsterne tirsdag klokken 19 opleve et lidt utraditionelt vælgermøde, som både involverer gratis servering af stegt flæsk med persillesovs til det fremmødte publikum, en boksehandske og nogle forventningsfulde byrådskandidater.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er et meget uhøjtideligt vælgermøde, hvor vi vil tale udfra de spørgmål om emnet Børn og Unge, som deltagerne kommer med”, siger Tom Holden til SønderborgNYT.

Han fortæller, at de politiske modstandere er Mads Hagen fra Venstre og Jesper Smaling fra Socialdemokratiet.

“Deltagerne lægger en seddel med deres spørsmål i en boksehandske og vi tager dem i den rækkefølge, som vi trækker dem”, siger Tom Holden og tilføjer, at spørgsmål, som ikke handler om emnerne, Børn og Unge, ikke bliver debatteret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er gratis at deltage. Drikkevarer købes individuelt i baren.

Tilmelding foregår til Tom Holden på 2521 6665

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder her på SønderborgNYT TV.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...