KV21: Endnu en omgang Flæsk og Tæsk på SKAAL

7. november 2021 KV21

Tom Holden, der er byrådskandidat for Slesvigsk Parti, har inviteret et par af sine politiske med- og modstandere til en tur i den politiske boksering med god mad og ditto debatter. Scenen  er sat på SKAAL i Sønderborg.

Med temaet ”Flæsk og Tæsk” som overskrift kan gæsterne tirsdag klokken 19 opleve et lidt utraditionelt vælgermøde, som både involverer gratis servering af stegt flæsk med persillesovs til det fremmødte publikum, en boksehandske og nogle forventningsfulde byrådskandidater.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er et meget uhøjtideligt vælgermøde, hvor vi vil tale udfra de spørgmål om emnet Børn og Unge, som deltagerne kommer med”, siger Tom Holden til SønderborgNYT.

Han fortæller, at de politiske modstandere er Mads Hagen fra Venstre og Jesper Smaling fra Socialdemokratiet.

“Deltagerne lægger en seddel med deres spørsmål i en boksehandske og vi tager dem i den rækkefølge, som vi trækker dem”, siger Tom Holden og tilføjer, at spørgsmål, som ikke handler om emnerne, Børn og Unge, ikke bliver debatteret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er gratis at deltage. Drikkevarer købes individuelt i baren.

Tilmelding foregår til Tom Holden på 2521 6665

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder her på SønderborgNYT TV.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...