KV21: Enhedslistens politiske ordfører kom og gav de lokale kandidater medvind

4. november 2021 KV21
Pressefoto
Pressefoto

Efter en periode uden for Byrådet, håber Enhedslisten nu på lokalpolitisk comeback. Derfor var Enhedslistens politiske ordfører, Mai Villadsen, forbi de lokale kandidater for at give medvind under den sidste valgkampsslutspurt.

Det skriver Enhedslisten i en pressemeddelelse.

Den nye lokale spidskandidat Asger Romme Andersen, som er 39 år, far til to og arbejder som sundhedspædagogisk konsulent på handicap- og psykiatriområdet, er ikke ny i Sønderborg. Han er nemlig vokset op i Broballe på Nordals.

Artiklen fortsætter under annoncen

Asger Romme Andersen og Enhedslistens andre kandidater, folkeskolelæreren Johanna Precht og arkæologen Tenna Rejnholt Kristensen viste Mai Villadsen rundt i Sønderborg, og de fik sig endda også en lille sejlads.

Enhedslistens mærkesager i kommunalvalget er en styrket velfærd og mere klima og miljøhandling. Derfor gik dagens sejltur ud på Alssund, for at sætte fokus på havmiljøet, som er udfordret af årtiers næringsstofsbelastning og overfiskeri.

Jens Peter og Karina fortalte på deres båd om at drive gård på Nordals – plus en tjans i kommunens socialpsykiatri – og hvilke udfordringer de oplever for det lokale landbrug. Der var god ping pong på tværs af de politiske meningsforskelle.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det var helt fantastisk at komme til Sønderborg og opleve den gode stemning og gejst der er hos vores byrådskandidater. Jeg håber virkelig, at borgerne igen vil give os en chance i byrådet, for at arbejde for de klima- og miljøløsninger der er så hårdt brug for, og jo også fordi vores kandidater er enormt skarpe på handicap- psykiatri- og skoleområdet. Jeg tror deres store viden vil komme alle borgere til stor gavn”, siger Mai Villadsen.

Redaktionen anbefaler:

Artiklen fortsætter under annoncen

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder her på SønderborgNYT TV.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...