KV21: Er du bekymret for Corona-smitte, så husk du kan brevstemme – se hvordan her

3. november 2021 KV21

Kommunernes Landsforening opfordrer til, at de vælgere, som er bekymrede for Corona-smitte, de brevstemmer i stedet for at møde op på valgstederne den 16. november.

“Når kommerne lige gør opmærksom på, det er muligt at brevstemme, så er det ene og alene fordi, det giver rigtig god mening”, siger sundhedschef Michael Skriver til SønderborgNYT.

Han fortæller, at vi skal huske på de gode råd, der gælder, når vi skal forebygge smittespredning.

“Det ene af rådene er, vi skal holde afstand – og kan vi undgå at alt for mange møder op på valgstederne på samme tid, så er risikoen for smitte mindre”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller, at alle vælgere selvfølgelig ikke vil stemme samtidigt – og jo mere spredning jo bedre.

“Jeg har fået at vide, at de store ryk ved valg-urnerne er fra morgenstunden og så igen sidst på valgdagen”.

Ved det seneste kommunalvalg brevstemte 1854 vælgere i Sønderborg Kommune. Det svarer til 4,27 procent.

Det er nemt og enkelt at brevstemme og det kan blandt andet ske i Borgerservice. Hvis du vil se, hvordan du kan brevstemme, så se indslaget på SønderborgNYT TV som du kan se her og du kan brevstemme til og med fredag den 12. november 2021..

Artiklen fortsætter under annoncen

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder her på SønderborgNYT TV.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...