KV21: Flere klager i forbindelse med kommunalvalget

24. november 2021 KV21

Valggeneral Pernille Svindt Lentfer fortæller SønderborgNYT, at hun har modtaget flere klager i forbindelse med kommunalvalget.

“Blandt andet er der kommet en klage, fordi der er en person, som ikke var på stemmelisten og så har vi fået klager over en valgformand”, siger Pernille Svindt Lentfer og fortæller, at de klager er forvaltningen ved at gøre klar, så de kan blive behandlet af byrådet.

“Og forleden bad Peter Thomsen fra Venstre om en omtælling af Venstres stemmer og Konservative vil også have talt deres stemmer om. Nu har Jan Rytkjær Callesen fra Dansk Folkeparti også bedt om en omtælling af Dansk Folkepartis stemmer”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sagen om en eventuel omtælling af stemmerne er på byrådets dagsorden i dag, onsdag, hvor politikerne skal beslutte,om vi skal tælle stemmerne igen eller om vi ikke skal”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...