KV21: Flere valgplakater er revet ned og ødelagt

1. november 2021 KV21

Tidligt mandag morgen lå der adskillige valgplakater på jorden ved Kirketorvet i Sønderborg.

“Der er en, som har revet dem ned og det er jeg grundigt træt af. En ting er, at man kan være uenige med nogle partier, men derfra og så til at lave hærværk, burde der være langt”, siger borgmesterkandidat Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT.

“Den person, som har lavet hærværket er en ældre mand, der også har været ind i vores valgbutik og sige ‘grimme’ ord”, lyder det fra Ellen Trane Nørby.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun fortæller videre, at hærværket er meldt til politiet.

“Og de har haft fat i manden og jeg har også hørt, at han har tilstået, at det er ham, der står bag hærværket”, siger Ellen Trane Nørby.

Det er plakater fra Venstre og Konservative – samt en enkelt fra Fælleslisten – der er ødelagt.

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder her på SønderborgNYT TV.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...