KV21: Forhandlinger viste at en bred flertalsgruppe er en mulighed

21. november 2021 KV21

Søndag har det nyvalgte byråds partier forhandlet for at finde frem til, om det er muligt, at de alle kommer med i en fælles flertalsgruppe – og som ventet blev der ikke taget nogen beslutninger på dagens møde.

Borgmester Erik Lauritzen fortæller, at han ser mere optimistisk på muligheden for at samle alle partier i en flertalsgruppe nu, end han tidligere har gjort.

“Vi havde et godt møde og alle parter har vist vilje til, at det skal kunne lykkes”, siger Erik Lauritzen til SønderborgNYT. Han fortæller, at han sagtens kan se muligheder – og også forhindringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nu ser vi, hvad de fortsatte forhandlinger fører til”, siger han.

“Vi har aftalt en række møder og Venstre går – som de øvrige partier også gør – konstruktivt ind i drøftelserne, så vi finder frem til, om vi kan blive enige om, at vi alle skal med”, siger Ellen Trane Nørby fra Venstre.

Hun fortæller, at der er mange ting, som alle partierne er enige om.

“Og så er der selvfølgelig også en del, som vi ikke er enige om. Vi er jo forskellige partier og sådan skal det være”, siger Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Corona-smittede er stabilt – men højt

6. december 2021 COVID-19

Mandagens tal for antallet af personer i Sønderborg Kommune, som gennem den seneste uge er konstateret smittede med Corona er 294 – og det er ikke nævneværdigt flere eller færre end gennem de seneste dage. “Det ser ud til, at smitten har stabiliseret sig – men på et højt niveau. I lyset af den generelle […]

Læs mere...