KV21: Gråstens ambassadør i Byrådet er klar til fire år mere

8. november 2021 KV21
Preben Storm er i form til fire år mere
Preben Storm er i form til fire år mere

Det er de såkaldt bløde områder i politik – velfærdsområder såsom socialpolitik, borgere med handicap og ældreområdet – der har socialdemokraten Preben Storms interesse, og sådan har været i de 20 år, hvor han har været en del af det politiske liv.

”Jeg kan li’ at være med til at hjælpe, og hvis ikke vi er her for at hjælpe de mennesker, som har behov for det, så kan jeg ikke se, hvad vi skal være her for som politikere”, siger Preben Storm til SønderborgNYT.

”Den vigtigste politiske opgave må være at tage hånd om de mennesker, der har størst behov for hjælp”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller, at plejehjemmene er blevet renoveret og at der på plejehjemmene i dag laves varm mad til de ældre. Sådan har det ikke altid været. Nu kan man dufte den frisklavede mad fra køkkenerne på de enkelte plejehjem.

”Det næste vi skal gøre noget ved, det er at få bygget nogle seniorboliger, som alle har råd til at leje”, foreslår Preben Storm.

Han nævner arealet fra den gamle politistation i Gråsten som et oplagt sted at bygge nye seniorboliger – og gerne sammen med andre boligtyper.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udviklingen i Gråsten og omegn ligger da også den indfødte rinkenæsser meget på sinde, fordi han også ser sig selv som en lokal ambassadør for Gråsten-området i Byrådet.

I Gråsten er der for eksempel lagt en del kræfter i at få sat Den Kongelige Køkkenhave i stand og i dag er den en turist-succes.

”Så nu skal vi have gjort noget for at trække endnu flere af turisterne ind midt i Gråsten by, så vores lokale forretningsdrivende i endnu højere grad får gavn af de mange turister på vores egn. Her skal vi gøre mere fra politisk side for at understøtte de lokale forretningsdrivende”, siger den socialdemokratiske kandidat.

Artiklen fortsætter under annoncen

Preben Storm fremhæver desuden, at Ahlmannsparken er blevet sat flot i stand i den seneste byrådsperiode.

”I næste periode bør vi prioritere at få renoveret Gråsten Skole, så den fremstår som en moderne skole og her kunne vi også tænke sidste etape af Ahlmannsparken ind i en samlet helhedsløsning”, siger Preben Storm, som er helt klar til fire år mere i Byrådet.

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder her på SønderborgNYT TV.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...