KV21: Har du brug for at stemme derhjemme?

27. oktober 2021 KV21

Ønsker du at stemme i eget hjem på valgdagen på grund af sygdom eller manglende førlighed, er det muligt at brevstemme i eget hjem.

Det skriver Sønderborg Kommune.

Du skal kontakte Borgerservice i Sønderborg Kommune på tlf. 8872 6400 eller 8872 4006 senest den 4. november for at bede om lov til at stemme i dit hjem.

Hvis kommunen mener, du er berettiget til at stemme i dit hjem, vil to tilforordnede vælgere på et aftalt tidspunkt den 16. november komme til dit hjem, hvor du kan stemme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder på SønderborgNYT TV her.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...